Zo 20 Jun 11:00 – From father to son, Brazilian percussion, juggle & body percussion

 7,50

Zondag/Sunday – 11.00 (doors open at 10.45)

Live concert X Covid19 – Precautions
A maximum of 30 tickets will be sold for each live concert. No ticket will be sold at the door, only online!
Very important: For your and our health and safety we ask you to stay home if you have symptoms of fever, coughing, fatigue or other symptoms. Please inform us in time so we can resell your tickets.
Also important: do not come alone, but in household groups of two, three or four people. There will be 1.5 m distance between each group.
We kindly ask you to respect the basic rules of social distance.

Out of stock

Description

Braziliaanse percussie, jongleren en body percussie.
Kriya Familia is een oude beweging. In het dagelijkse leven van deze familie worden geluid, beweging en natuurlijk voedsel gemengd door middel van platen, shows en workshops. Dit jaar vieren zij hun 30 jarige bestaan!

Julio Pimentel, de vader
Beroemde Braziliaanse percussionist. Julio woont al jaren in Nederland met zijn kunstenaarsfamilie. Hij is de mentor van deze filosofie.

Julinho Pimentel, de zoon
Julinho groeide op tussen de trommels, in een uiterst muzikale familie. Hij heeft de liefde voor percussie met de paplepel ingegoten gekregen. Hij begon zijn carrière als muzikant samen met zijn familie – de Kriya Familia – toen hij nog maar acht jaar was. Zijn vader voerde als professionele muzikant deze groep aan, die verder bestond uit zijn moeder, vier zussen en twee broers. Als jongste van dit stel leerde Julinho veel van zijn familie.
Van jongs af aan blijkt Julinho te beschikken over het talent om mensen te entertainen. Met zijn Kriya Familia gaat hij in 1999 op tournee door Nederland. Het grote succes maakt dat het muzikale gezin in 2001 opnieuw naar Nederland afreist maar nu om er te blijven. Julinho ontwikkelt zich verder in het percussie spel op allerlei instrumenten en ontdekt de circuswereld en de kunst van het jongleren. Zijn muzikaliteit komt daarbij goed van pas, want jongleren is ritme.
Julinho Pimentel heeft met verschillende bekende internationale artiesten gespeeld, geeft solo optredens waarbij hij percussie mixt met jongleren en body percussie. Hij heeft zich ontpopt als veelzijdig muzikant en is te zien op allerlei podia in Nederland en in talrijke landen.

Since1987