Busganga Amsterdam zo 20 jul 2014 Munganga: Festival Viva Brasil

 0,00

Busganga op locatie:
Viva Brasil
Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam
Drie programma's zie hieronder

Out of stock

SKU: 197 Category: Tag:

Description

Locatie

Viva Brasil bij het Muziekgebouw aan ‘t IJ te Amsterdam.

 
15:00 – 15:45 uur
Piet en het broertje van de maan

Een beeldend jeugdtheatervoorstelling zonder woorden. Met poppen, muziek en een acteur.
Het verhaal gaat over Piet de clown. Hij laat mensen genieten met een traan en met een lach. Op een nacht verandert er iets, het weer gaat tekeer. Plotseling valt er iets in het koffer van Piet. Hij beseft dat hij op reis moet. Hij en zijn koffer gaan samen opzoek naar het land die hem dichterbij de maan brengt. Het land dat niet op kaart staat.
vrij toegang

 
17:00 tot 17:30 uur
Klassiek gitaar met Braziliaans repertoire

Een concert klassieke gitaar met Braziliaans repertoire (Villa-Lobos, Dilermando Reis, João Pernambuco, Chico Buarque, Milton Nascimento, enz.) door Alvaro Rovira Ruiz (gitaar) en Mirre Valkenburg (zang).
vrij toegang

 
19:15 tot 19:45 uur
De Derde Oever van de Rivier

Performance en vertelling gebaseerd op het verhaal van João Guimarães Rosa, met Carlos Lagoeiro (spel), Cláudia Maoli (vertelling) en Helga van Raam (gitaar).
vrij toegang
 

Een schouwburg op wielen

Onze beschilderde bus is ingericht als een echt theater: met een podium, de tribune, licht, geluid en zelfs het rode theatergordijn. In deze bijzondere rondtrekkende theaterzaal speelt Munganga theatervoorstellingen voor diverse doelgroepen. Er is plaats voor 30 toeschouwers. Vind ons ook op Facebook/Busganga

Since1987