Zo 15 Dec 11:00 – Hedendaagse dans & Piano

 7,50

Zondag/Sunday
11.00 (doors open at 10.45)
€7,50 pp (babies <1 jaar gratis)
Maximum capacity: 60 people!
Maximale capaciteit: 60 personen!
info@munganga.nl

Out of stock

Description

Een dansvoorstelling van Suzana Gomes begeleid door de live pianomuziek van Bart van Sambeek.

De vingers van de pianist dansen en springen op de toetsen van de piano; op de vloer volgt het lichaam van de danseres de rítme en de muziek die hij maakt. Haar lichaam neemt de ruimte in en de danseres betrekt het publiek in haar spel.

Suzana
Suzana Gomes (BR) Choreograaf, performer, dans / bewegingsleraar en coach.
Suzana heeft gestudeerd aan de School for New Dance Development aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Haar werk is gebaseerd op ‘instant composition’ en de invloed van het publiek op het werk van de danser.

Bart van Sambeek
Bart van Sambeek (1964) is werkzaam als pianodocent en als repetitiepianist bij het koor van de Amsterdamse Händelvereniging. Hij is tevens uitgever van onterecht vergeten pianomuziek en kamermuziek met piano uit de laat-klassieke en romantische periode. Daarnaast stemt hij de laatste jaren piano’s.
Hij studeerde aan het conservatorium van Amsterdam (DM 1989) en vervolgens specialiseerde hij zich in de fortepiano aan het conservatorium van Den Haag bij Stanley Hoogland. In 1995 won hij de derde prijs van het vijfde Concours Pianoforte te Brugge.

ENG:
A dance performance by Suzana Gomes accompanied by the live music of Bart van Sambeek.

The dance of the fingers of the pianist running and skipping over the keys of the piano are reflected in the body of the dancer. The dancer takes the body into the space and transforms it to involve the public into the experience.

Since1987