Wo 23 Okt, 12:30 Piet en het broertje van de maan

 0,00

23 Oktober 2019
Aanvang vanaf 12:30 uur
Entree gratis, wel kun je reserveren per voorstelling via kinderpret @ occii.org . Een aanrader, want in Busganga kunnen max 25 publiek!

Description

BUSGANGA, een schouwburg op wielen
Busganga, het theater op wielen met een capaciteit voor 30 toeschouwers komt op 23 Oktober op de Amstelveenseweg 134. De Kinderpret is jarig en we vieren deze bijzondere 25 jarige Jubileum vrolijk mee.
In deze zeer bijzonder en gerenoveerde bus speelt Carlos Lagoeiro, van Teatro Munganga de voorstelling Piet en het broertje van de maan (3+).
Behalve de voorstelling Piet en het broertje van de maan, komen andere artiesten in de Busganga spelen. Wees snel, het aantal kaarten is beperkt!

Op het programma staan de volgende activiteiten gepland:

-12.30 u – 13.15 Piet en het broertje van de Maan

-14.30 – 15.00 u Schimmenspel door Nomadtheater (titel vogt nog)

-16.30 – 17.00 u De Ravenkoning door vertelthater Donderelf

PIET EN HET BROERTJE VAN DE MAAN
Piet is een clown. Zijn leven draait om mensen te laten genieten, met een lach en een traan. Maar op een nacht verandert er iets. Plotseling valt er iets naar beneden, zo in de koffer van Piet. Hij kijkt omhoog, ziet de maan en snapt dat hij op reis moet. Naar het Land Dat Niet Op De Kaart Staat, het land dichterbij de maan…

Piet en het broertje van de maan is een onvergetelijke reis naar een wereld vol verwondering en poëzie. Carlos Lagoeiro verbeeldt het verhaal van Piet met poppen en muziek in de zeer speciale ambiance van Busganga.

Tekst: Carlos Lagoeiro vanuit het boek ‘Piet de clown en het broertje van de maan’, van Tainá Moreno en Marion Hoekveld.
Decor, rekwisieten, poppen: Marion Hoekveld.
Poppen Ballerina en Witte Vogel: Alvaro Apocalypse
Kostuum: Cláudia Maoli
Muziek: DJ Love Supreme
Techniek: Angelo Lagoeiro
Chauffer: Bart

Since1987