Casa Expositievr 12 tm 28 sep 2014Lego Lima:Uitdrukking van onze tijd

 0,00

Te bezoeken t/m zo 28 sept
Vrijdag, zaterdags, zondags
Van 11:00 tot 18:00 uur

Out of stock

SKU: 216 Category: Tag:

Description

Expositie t/m 28 sept 2014 Uitdrukking van onze tijd

In Casa Munganga laat Lego Lima een mix zien van recente gravures en eerder werk. De titel van de expositie Uitdrukking van onze tijd verwijst naar de thema’s die Lego momenteel veel verwerkt in haar kunst. Het gaat om onderwerpen uit de hedendaagse samenleving, zoals intolerantie, sociale conflicten en de menselijke zoektocht naar vrijheid en bevrijding.
Lego Lima

Braziliaans-Nederlandse kunstenaar Lego Lima exposeert grafisch werk in Casa Munganga. Haar stijlvolle en opvallende gravures zijn onderscheiden in Nederland en Brazilië. Lego Lima exposeert wereldwijd, en had eerder onder meer exposities in Nederland, Brazilië, de VS, Japan, België, Duitsland en Slovenië.

Workshops

Tijdens de expositie organiseert Lego Lima workshops om geïnteresseerden kennis te laten maken met de diverse grafische technieken. Iedere workshop duurt 1,5 uur. Er wordt gewerkt met houtsnede, linosnede en monoprint. Als introductie vertelt Lego over eigen werkwijze met de gravures van de expositie ter illustratie. Ze gaat in op de techniek, en vervolgens gaan de cursisten zelf aan het werk.

Since1987