Casa Concert vr 20 feb 2015 'Een bad vol warme liedjes' Mariandoro

 10,00

20 februari 2015
Aanvang 20.00 uur
Deur open 19:30

In stock

SKU: 889 Category: Tag:

Description

Een bad vol warme liedjes
In het concert “Een bad vol warme liedjes” zingt en speelt Mariandoro haar eigen liedjes en maak ze ook een uitstapje in de Braziliaanse muziek. In dit concert, werkt ze samen met zangeres Josje van Zanden op backingvocals en kleine percussie, Udu en Cajon. Ook de Braziliaanse zanger Celio Roberto de Almeida Silva is uitgenodigd om samen met Mariandoro een duik in de rijkdom van de muziek uit Brazilië in te nemen.

 
Mariandoro
Mariandoro is een veelzijdig gepassioneerd zangeres, songwriter en zangcoach.
Ze reisde meerdere malen naar Brazilië, waar ze in theaters, muziekfestivals en, niet onbelangrijk in “Barzinhos” en Rodas de Samba optrad.
In 2012 o.a trad ze op in Rio de Janeiro in Teatro Baden Powel, met componist, pianist Marcos Souza en bekend choreografe Angel Vianna en enkele van haar leerlingen in een improvisatie voorstelling over het leven van deze succesvolle 84 jarige choreografe.
Ook trad ze in 2012 op in Sao Paulo in een theatervoorstelling samen met o.a acteur, componist, songwriter en dichter Gero Camilo, voor wiens theaterstuk over Van Gogh A Casa Amarela.
In Nederland, trad ze afgelopen jaar o.a op in de Roda de Samba georganiseerd door Nelson Latif in het Bimhuis.
Ze nam jaren geleden haar eerste Jazz CD op: ”Celebrate the Heart” samen met pianist Thijs Borsten, bassist Mark Haanstra en drummer Laurens Miedema.
Later maakte ze o.a Fado en Bossa Nova opnames met meestergitarist Hernan Ruiz.
Mariandoro volgde o.a worshops bij Dianne Reeves en Rhiannon. Ze heeft een succesvolle zanglespraktijk aan huis.

 

Links
De liedjes van Mariandoro zijn warm en romantisch van aard. Je hoort invloeden van Country/Folk en Pop op. Haar liefde voor de Braziliaanse muziek is ook duidelijk op te merken.
In de link hiernaast, je luistert en geniet van de muziek en de stem van Mariandoro. En, op 20 februari heb jij Mariandoro in Casa Munganga: kom langs en geniet!
website: www.reverbnation.com/mariandoro

Since1987