2 + 3 FEEST! vr 17 – zo 19 jun 2016 2 Jaar CASA + 3 Jaar BUSGANGA DJ SAMBASOUL

Van 17 t/m 19 juni : Verschillende programma’s

Description

2+3: Een feest voor de culturele weerstand

(Luister naar DJ SambaSoul terwijl je dit stuk leest;): https://djsambasoul.wordpress.com/

Het heden van Munganga is onlosmakelijk verbonden met haar verleden, dat voor de theatergroep in 1987 in Nederland begon. De missie van het theater leeft in alle activiteiten; of het nu een voorstelling is, een educatief of sociaal project, of de organisatie van een gezamelijk project met uitgenodigde artiesten. Het verleden en het heden gaan hand in hand; gebaseerd op haar idealen, menselijke betrokkenheid en de wereld waarin we leven. Munganga wordt nog steeds geleid met dezelfde passie en gedrevenheid als toen.

Twaalf jaar lang ontving Munganga een structurele subsidie van het Ministerie van OC&W en het Fonds voor de Podiumkunsten. In 2012 is de subsidie stopgezet, maar stoppen was voor de theatergroep geen optie. In tijden van tegenspoed moet je niet verstarren; je moet juist extra creatief worden en productief blijven. Daarom ontwikkelde Munganga twee projecten:

Busganga2-3–         Busganga, het theater op wielen; een prachtige bus ingericht als een echt theater. Er is een podium, een tribune, licht, geluid en zelfs een rood, velours theatergordijn. In deze bijzondere, rondtrekkende theaterzaal geeft Munganga voorstellingen voor jong en oud. Busganga geeft plaats aan 30 toeschouwers.

 

 

casa_munganga-01-2-3-def–         Casa Munganga, een multidisciplinaire ruimte met capaciteit tot 60 mensen. Behalve een thuispodium voor de theatergroep, biedt Casa Munganga een podium voor projecten van anderen. Zo opent ze haar deuren voor theater, muziek, lezingen, dans, workshops en cursussen en vinden tientallen groepen hun weg naar de Schinkelhavenstraat. Casa Munganga mengt op deze manier kunst, cultuur, educatie en uitgaan. De activiteiten zijn bestemd voor alle leeftijden.

 

Met 2+3 wordt het 2-jarig bestaan van Casa Munganga en 3-jarig bestaan van Busganga gevierd: we vieren feest, een feest voor de culturele weerstand.

Jij bent van harte welkom!!!

Dromen zijn er om waar te maken!!

 

Luister naar DJ SambaSou: https://djsambasoul.wordpress.com/

 

Additional information

aanvangstijd

12:00, 13:00, 14:00, 15:00

Since1987