do 05 okt – "Marina & Moreno" Samba uit de Rio de Janeiro

 15,00

05 Oktober
Aanvang 20:30
Deur open 20.00
Entree: € 15,00
Online (till 10/09/2017): € 12,50

In stock

SKU: 16091297 Categories: , Tags: , ,

Description

Marina & Moreno

“De diepe kwaliteit van de stem van Marina Iris is gevestigd in de volkswijk Mejer, in Rio de Janeiro, de buurt waar ze geboren is, evenals in de Bip Bip Bar, in de Rodas de Samba van Oswaldo Cruz, en in de nachten van Lapa. Ze heeft een repertoire dat traditie en moderniteit combineert, zonder enig gevoel van kostbaarheid te verliezen.

Roberto Moreno heeft zich de laatste jaren gevestigd als een van de meest authentieke artiesten van de nieuwe generatie van de samba in Rio de Janeiro. Hij koos ervoor om zijn debuutwerk een instrumentele eruditie te geven die zijn eerste album “Retrato” een uitdaging maakt voor het gezond verstand.

Nu presenteren Marina en Moreno samen het beste van hun carrières in een onvergetelijke ervaring voor de ogen, de oren en het hart. ”

www.roberto-moreno.com

 

 

 

Marina & Moreno

“The deep quality of Marina Iris’ voice is settled in the suburban backyards of Meier, the neighborhood where she was born, as much as in the Bip Bip Bar, in the rodas de samba of Oswaldo Cruz, and in the nights of Lapa. She wanders through a repertoire which combines tribute and modernity, without loosing any sense of preciousness.

Roberto Moreno has established himself in recent years as one of the most authentic artists of the new generation of the samba in Rio de Janeiro. He chose to give his debut work an instrumental erudition that makes his first album “Retrato” a challenge to the common sehttps://www.youtube.com/watch?v=pwbI78cFf1o&list=PLH-oF6RGGSM2UcL0XKUefu-c3FaEBVnIMnse.

Now Marina and Moreno are together presenting the best of their careers in a memorable experience to the eyes, the ears and the heart.”

www.roberto-moreno.com

Since1987