Zo 10 Feb 11:00 Een muzikale wereldreis met Flor & Sa

 7,50

Zondag/Sunday
11.00 (doors open at 10.45)
€7,50 pp (babies <1 jaar gratis)
Maximum capacity: 50 people!
Maximale capaciteit: 50 personen!
info@munganga.nl

Out of stock

Description

Flor & Sa gaan samen het avontuur met je aan,doe je mee? We gaan een reis om de wereld maken met alleen maar een fluit en een accordeon opzak! Huh? kan dat? en wat is dat dan een Accordeon?

Dit en nog veel meer ga je mee maken op 10 februari, kom langs!
Sa is Ilse Roskam
Ilse Roskam is een veelzijdig accordeoniste, die al heel wat muzikale reizen heeft gemaakt. Dat is te horen in haar veelkleurige spel.
Ze heeft de hele wereld rondgereisd op zoek naar bijzondere muziek, waardoor ze terechtkwam in zigeunerdorpjes in Roemenië, een oude muziekschool in Bulgarije, een groots carnaval festival in Brazilië en de oude cajun kroegen van New Orleans.
Zij deed niet alleen muzikale ervaring op op hun reizen, maar ook aan het conservatorium van Rotterdam en Utrecht, waar ze uiteindelijk afstudeerde als Master in Music. Zij verdiepten hun kennis door les te nemen bij de grootheden der aarde op het gebied van joodse klezmer, zigeunermuziek en Braziliaanse muziek.

Flor is Floor Polder
Floor heeft een grootte passie voor Braziliaanse muziek maar, is gewoon geboren in Nederland. Na haar studie aan het conservatorium voor Latin muziek heeft ze in totaal 6 reizen gemaakt naar Brazilië. Naast haar werkzaamheden met Banda Fulô doet ze momenteel een master aan de universiteit in Rio de Janeiro. Gelukkig is ze voor een paar weken nu in Nederland om haar muziek met jullie te delen!

Since1987