Zo 06 Okt, 16:30 Roda de Samba with Romi Brasil + Reinaldo Lopes and guests

 10,00

06 Oktober 2019
Aanvang 16:30
Doors: 16:00
Online: €10,00
At the door: €12,50

In stock

Description

Roda de Samba is een van de meest populaire manifestaties in Brazilië, waar muzikanten zich rond een tafel verzamelen en beginnen te spelen en zingen. Het is iets spontaan, vreugdevol en aanstekelijk dat al populair is geworden in Europa. Roda de Samba wordt vaak gezien in Rio de Janeiro in buurten zoals het centrum, Lapa, en ook in de deelstaten São Paulo, Minas Gerais, in sommige steden in het zuiden van Brazilië, en de Rodas de samba van Bahia en het noorden.

Romi Brasil nodigt Reinaldo Lopes uit onder begeleiding van muzikanten en gasten zoals Alberto de Souza, Daniel de Moraes, Elizabeth Fadel, Ze do Guido en gasten.

ENG
Roda de Samba is one of the most popular manifestations in Brazil, where musicians gather around a table and begin to play and sing. It’s something spontaneous, joyful and contagious that has already become popular in Europe. Roda de Samba is commonly seen in Rio de Janeiro in neighborhoods such as downtown, Lapa, and also in the states of São Paulo, Minas Gerais, in some cities of southern Brazil, and the Rodas de samba of Bahia and the north.

Romi Brasil invites Reinaldo Lopes accompanied by musicians and guests such as Alberto de Souza Daniel de Moraes, Elizabeth Fadel, Ze do Guido and guests.
Since1987