Zat 11 Jun – 20:00 – Amsterdamse & Italiaanse Liederen, bij Duo Wil & Ron

 12,50

DATE: Saturday June 11th 2022

TIME: 20h00 and doors open at 19h30

GENRE: Italian music, Dutch music

 

Out of stock

Description

Will and Ron are a wonderful Dutch duo of singers who have come together to walk the streets of Amsterdam singing Italian and traditional dutch songs. In this unique show they are bring their years of experience as musicians and love for songs to our stage. A truly unique show of beautiful songs and stories by these mesmerizing singers and musicians.

 

DUO WILL & RON
Wij, geboren Amsterdammers, zijn in 2017 als duo Will&Ron begonnen als straatzangers met het Italiaanse en Amsterdamse lied. Wij zijn regelmatig op maandagmorgen te horen op de Noordermarkt en de Westerstraat en zaterdags op de Lindegracht- en de Noordermarkt. Ook de Dappermarkt, de Ten Catemarkt en de Albert Cuypmarkt bezoeken we regelmatig. Ons repertoire is inmiddels uitgebreid met oa nederlandse kleinkunstliederen die ook voortkomen uit de liefde voor de stad Amsterdam.

WILL STRAVERS (zang)
Wil verleent zijn medewerking aan opera-, musical- en muziektheaterproducties en heeft als verhalenverteller tijdens de sail 2010 samen met Ron Dros op één van de tall-ships opgetreden. Huiskamerconcerten zijn een van de favoriete zangactiviteiten die hij vaak gegeven heeft. En nu, sinds 2017, ook met Ron.

RON DROS (zang/accordeon)
Ron verleent zijn medewerking aan opera-, jazz- andere muzikale producties.Hij begon rond 1987 als straatzanger met aubades, diverse vocal-groepen (in 2006 winnaar van de Gouden Pet in Leiden),koren, jazz-groep. Als singer/songwriter een zomerhitje in 2000 (Jij ben de zon) ,een viertal cabaretvoorstellingen geschreven en uitgevoerd.  “Zingen en Zeilen” op tall-ships van de bruine vloot in Harlingen. Verhalenverteller tijdens sail2010, als muziekdocent talentenjachten georganiseerd, actief in het geven van sing-a-longs.

Since1987