Za 13 Apr, 20:30 Roda de Samba with Romi Brasil and Celio Roberto 

 12,50

13 April 2019
Aanvang 20:30
Doors: 20:00
Online: €12,50
At the door: €15,00

Op voorraad

Beschrijving

Roda de Samba is one of the most popular manifestations in Brazil, where musicians gather around a table and begin to play and sing. It’s something spontaneous, joyful and contagious that has already become popular in Europe. Roda de Samba is commonly seen in Rio de Janeiro in neighborhoods such as downtown, Lapa, and also in the states of São Paulo, Minas Gerais, in some cities of southern Brazil, and the Rodas de samba of Bahia and the north.

Romi Brasil for the first time at the Teatro Munganga, invites Celio Roberto Silva accompanied by musicians and guests such as Alberto de Souza and Edson Gomes and more.

Ned
Roda de Samba is een van de meest populaire manifestaties in Brazilië, waar muzikanten zich rond een tafel verzamelen en beginnen te spelen en zingen. Het is iets spontaan, vreugdevol en aanstekelijk dat al populair is geworden in Europa. Roda de Samba wordt vaak gezien in Rio de Janeiro in buurten zoals het centrum, Lapa, en ook in de deelstaten São Paulo, Minas Gerais, in sommige steden in het zuiden van Brazilië, en de Rodas de samba van Bahia en het noorden.

Romi Brasil voor de eerste keer in het Teatro Munganga nodigt Celio Roberto Silva uit, begeleid door muzikanten en gasten zoals Alberto de Souza en Edson Gomes en meer.

 

Sinds1987