Za 09 Maart, 20:30 Senza Troppo Rumore door Roberto Galanto

 12,50

09 Maart 2019
Aanvang 20:30
Doors: 20:00
Online: €12,50
At the door: €15,00
Kaarten voor dit concert kunnen ook besteld worden via:
Mariëlle Blijboom, wamd.blijboom@gmail.com

In stock

Description

Roberto Galanto is operazanger, songwriter, dichter, crooner, vocal coach en componist. Hij won het Premio Bellaballa radio Festival (2010), Musica Controcorrente (2011), Musica ѐ (2010), en Premio F.I.O.F.A. (2010).

Hij heeft samengewerkt met Ed Partyka, Berend van der Berg, David Marez Oyens, Mariella Nava, Arno Van Nieuwenhuize, Niek van Wiggen, Eric Doelman, Udo van Boven  Francesco Angiuli, Francesca Tandoi en nog vele anderen.

Roberto stoort zich aan geen enkele muzikale mode en kiest zijn eigen weg. Wel heeft hij zich laten beïnvloeden door grootheden als Joe Barbieri, Lucio Dalla, Pino Daniele, Vinicio Capossella en Gianmaria Testa. Door hun muziek te onderzoeken ontdekte Roberto de mogelijkheid om zijn eigen woorden in stijlen te vatten, die door de jaren heen zijn belangstelling hadden getrokken en hem de vrijheid gaven waar hij naar op zoek was. We hebben te doen met een filosofisch ingestelde romanticus: de composities van Roberto kenmerken zich door enerzijds ernst en subtiele emotionaliteit, maar kennen anderzijds ook humoristische trekjes. Zijn werk strekt  zich uit van gitaar/folksongs tot romantische ballads en liedjes met een gypsy/jazz en acoustic pop inslag.

We kunnen nu alvast verklappen dat Roberto en zijn trio niet alleen songs van zijn cd “Senza Troppo Rumore” zal laten horen, maar ook enkele van zijn nieuwe songs van zijn tweede cd. Deze cd komt in de zomer van 2019 al uit!

Roberto Galanto – voice
Filippo Castellazzi – guitar
Michael Stratz – bass guitar

Since1987