Fr 13 May, 20:00 – Mariandoro sings John Denver Songs

 15,00

13 Mei 2022
Starts: 20:00
Doors: 19:30

In stock

Description

John Denver, wereldberoemde Songwriter en Folk zanger, geboren te Rosswell, New Mexico onder de naam Henry John Deutschendorf.
Zijn meest bekende liedjes zijn Take me Home Country Roads, Annies Song en Rocky Mountain High.
Maar John Denver schreef zo’n 250 liedjes, waarin veel thema’s aan bod  kwamen over behoud van de natuur, rechtvaardigheid en waarheid voor oorspronkelijke bewoners uit alle hoeken van de wereld.

Zijn grote liefde voor de Rocky Mountains  en v!iegen weerspiegelen zijn zuivere expansieve geest en liefdevolle ziel, altijd zoekende en bezingend, de liefde en de schoonheid van de Spirit in de mensen en op aarde.
Zijn liedjes zijn nog steeds actueel en over de hele wereld bekend en zeer geliefd.

John Denver heeft zich voor vele nobele zaken ingezet in een poging minder honger op de wereld te bewerkstelligen, natuurvriendelijker manieren van energie winning. O.a middels de Windstar Foundation.

Mariandoro, songwriter, zangeres, zangcoach, soundhealer heeft zich de afgelopen twee jaar verdiept in de liedjes en het leven van John Denver.
Al doende ontdekte ze een paar opvallende overeenkomsten die spraken tot haar hart:

Beide zijn ze geboren op 31 december, beiden brachten ze een CD uit met als titel:Earthsongs, beiden hebben ze Duitse afkomst in hun familie en beiden zingen over de ziel van Moeder Aarde en de waarde van shamanistische ceremonies voor viering van het heilige leven.

Een levensmissie om vanuit  zachtheid,ziele-verbinding meer  liefde en rust te genereren middels muziek.

In dit solo optreden zingt en speelt Mariandoro de liedjes van JD die ze het mooist vindt en enkele van haar eigen liedjes  geschreven voor John Denver.

Since1987