Zo 08 nov 11:00 "De Balcony Players"

 6,50

Zondag/Sunday
11.00 (doors open at 10.45)
€6,50 pp (babies <1 jaar gratis)
info@munganga.nl

Out of stock

Description

Moniek en Joris spelen energieke liedjes, ( folk, wereldmuziek ) en daarnaast rustige muziek met de Hang.
Joris speelt op de Hang en Percussie en Moniek op viool en piano. Ook gaat Moniek tapdansen!
De kinderen zijn welkom om mee te dansen, op de energieke liedjes en ook lekker rustig te luisteren naar de meditatieve Hang muziek!

De Balcony Players!
De Balcony Players zijn een energieke, nomadische gypsy/klezmer band die al dansend en musicerend, over de hele wereld mensen gelukkig maakt door hun liefde voor de rootsmuziek te delen! Ze spelen klezmer & gipsy muziek ( uit Roemenie en Hongarije ) cajun uit New Orleans en Forro uit Brazilie en eigen composities, geïnspireerd op reizen en tours rond de wereld! Bij een show van de Balcony Players blijf je niet stilzitten; een gypsy danseres, crazy circeldansen en zelfs een paardenrit zal je niet voorbij gaan!

Balcony players on tour around the world! Met muzikanten uit NL, BE, Italie en USA zijn ze een internationale band, die ook Internationaal veel succes boekt! Zo hebben ze de laatste 5 jaar in meer dan 20 landen opgetreden; o.a tourden ze een half jaar in hun oude Ambulance van Nederland naar Turkije! Ook speelden ze al 3 keer in de USA, bij’t carnaval in Brasil en hebben ze veel tijd doorgebracht in de Balkan, om de roots van de muziek echt mee te maken! Ze speelden daar o.a met de Taraf de Haidoeks, en hebben een nummer opgenomen met de zanger van Romano Drom!

De bandleden: Moniek de Leeuw, Goes (viool, compositie, zang) Johan de Pue, Gent (gitaar, zang) Martin Masakowski, USA (contrabas, zang), Ilse Roskam, Rotterdam (accordeon, zang) Vincenzo Castellana (percussion, zang) Yolien de Pue ( Gypsy fusion dance )

CD’s Balcony players! De Balcony’s hebben om 2011 hun 1e cd uitgebracht en Ondertussen bestaat de band 5 jaar en In 2014 hebben ze hun nieuwste CD, ‘balcony adventures around the world’ gereleased in de USA en in de zomer in Europa. 50 Cent per CD gaat naar Balkan Sunflowers, een Roma-project in Kosovo dat de Balcony Players hebben bezocht. Voor de 1e CD wordt per verkochte CD een boom geplant in India! Download CD: http://www.balconyplayers.com/downloads/balconyadventuresdownload.html Meer muziek kunt u luisteren op de website: www.balconyplayers.com

Filmpjes Balcony players Balcony players live on stages around the world: https://www.youtube.com/watch?v=Sgv1kqcYvGk Balcony Players on International Jewish festival Amsterdam: https://www.youtube.com/watch?v=yd8eQ6SGoMY

Extra informatie:
De balcony players betrekken graag het publiek in hun optredens, door samen te spelen met meegebrachte percussie instrumenten, door een circeldans aan te leren, of een korte (dans)workshop te geven! Maar stel dat u graag achtergrond muziek wilt, kunnen de balcony players ook wat rustiger repertoire zoals gipsy jazz en Braziliaanse muziek, of iets rustigere klezmer spelen.

Since1987