Casa Literatuur Zo 29 april 15:00 "’Speel Jezelf’" Boekpresentatie

 0,00

29 April 2018
Aanvang: 15:00 uur (Deur open 14:30 uur)
Entree gratis

Description

Speel Jezelf
Het boek in een notendop

Speel Jezelf neemt je eigenheid als vertrekpunt voor het ontwikkelen van je muzikantschap. Wie wil dat niet? En toch worden we voortdurend verleid om te imiteren, te volgen of te klonen. Maar werkelijk leren gebeurt van binnenuit. De beweging begint, hoewel het vaak anders wordt benaderd, bij de leerling. Laat je innerlijke drijfveer de motor zijn van je ontwikkeling. Daar maak je iedere oefening dienstbaar aan. Dat is in een notendop de strekking van dit boek.

Waarom dit boek?
Onno van Swigchem is improviserend muzikant. Hij speelt, geeft lessen en workshops. Daarbij gaat het hem om eigenheid. Onno hierover: “volg je hart en word aanstekelijk voor anderen. Het is gek dat juist in de geïmproviseerde muziek zoveel nadruk wordt gelegd op het zoeken van houvast. Er wordt geïnvesteerd in kennis en gebaande wegen. Prima natuurlijk, maar de echte kunst is springen! Van de hoge duikplank om precies te zijn. En daar is gek genoeg nog niet zo veel over geschreven. Hoe breng je de creatieve drang die in je zit tot ontwikkeling in een eigen taal die recht doet aan jouw talent? Precies daar wil ik je met mijn boek toe verleiden: Speel Jezelf!”

Feestelijke presentatie in Teatro Munganga
Dit wordt een presentatie die je niet wilt missen! Met live muziek, een aanstekelijk verhaal, met hapjes, drankjes én een eenmalig uniek optreden van illustrator Birgitta Schwansee die live bij de muziek tekeningen op groot formaat zal maken.

Wees erbij en reserveer zondagmiddag 29 april in je agenda.

Nieuwsgierig geworden?

Op de blog van de www.onnovanswigchem.nl staat een aantal fragmenten uit ‘Speel Jezelf’. Tot 29 april wordt daar iedere week een artikel aan toegevoegd.

Since1987