Busganga Za 22 Sept, 12:00 en 13:30 "Piet en het broertje van de maan"

 0,00

22 September 2018
Aanvang 14:15 én 17:00 uur 
Er worden 2 optredens gegeven!

Haarlemmermeerstation, Amsterdam Zuid

Description

BUSGANGA, een schouwburg op wielen
Busganga, het theater op wielen met een capaciteit voor 30/35 toeschouwers komt op 22 SEPTEMBER achter de Haarlemmermeerstation, Amsterdam Zuid. In deze zeer bijzonder en gerenoveerde bus speelt Carlos Lagoeiro, van Teatro Munganga de voorstelling Piet en het broertje van de maan (3+).
In het kader van de Burendag worden er 2 optredens gegeven: 12:00 en 13:30 uur. Voor alle buurtbewoners van de Amstelveenseweg.

PIET EN HET BROERTJE VAN DE MAAN
Piet is een clown. Zijn leven draait om mensen te laten genieten, met een lach en een traan. Maar op een nacht verandert er iets. Plotseling valt er iets naar beneden, zo in de koffer van Piet. Hij kijkt omhoog, ziet de maan en snapt dat hij op reis moet. Naar het Land Dat Niet Op De Kaart Staat, het land dichterbij de maan…

Piet en het broertje van de maan is een onvergetelijke reis naar een wereld vol verwondering en poëzie. Carlos Lagoeiro verbeeldt het verhaal van Piet met poppen en muziek in de zeer speciale ambiance van Busganga.

Tekst: Carlos Lagoeiro vanuit het boek ‘Piet de clown en het broertje van de maan’, van Tainá Moreno en Marion Hoekveld.
Decor, rekwisieten, poppen: Marion Hoekveld.
Poppen Ballerina en Witte Vogel: Alvaro Apocalypse
Kostuum: Cláudia Maoli
Muziek: DJ Love Supreme
Techniek: Angelo Lagoeiro
Chauffer: Bart

Brief aan de buren
Op zaterdag 22 september is het Burendag, een dag waarop je gezellig samenkomt met je buren en de buurt. In het voormalige Haarlemmermeerstation organiseren bouwbedrijf Dura Vermeer en activiteitencentrum Olympisch Kwartier een leuke bijeenkomst voor iedereen rondom de Amstelveenseweg, want een goede buur is beter dan een verre vriend!

Het activiteitencentrum Olympisch Kwartier organiseert al jaren de Burendag aan de Amstelveenseweg. Dura Vermeer haakt daar graag bij aan. Waarom? Omdat u moeilijk om ons heen kunt. Vanaf 30 april werken wij immers al aan uw omgeving.

Hapje, drankje, tramrit en meer…
Op 22 september is er tussen 11.00 en 15.00 uur gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Tussen 12.00 en 14.00 uur rijden er twee antieke trams die een rondrit langs o.a. de werkzaamheden maken. Deze rit duurt ongeveer 20 minuten. Hierbij geldt VOL = VOL.
De rondrit met de tram, koffie, thee, limonade en iets lekkers worden u gratis aangeboden door Cordaan en Dura Vermeer.
Ook aan de kinderen is gedacht. Een heuse beschilderde bus is ingericht als een echt theater.
Teatro Munganga geeft deze middag twee voorstellingen:
van 12.00 – 12.30 uur
van 13.30 – 14.00 uur
Tot snel!
Locatie: Macy’s Haarlemmermeerstation, Amstelveenseweg 266, Amsterdam

Since1987