Casa Concert vr 28 apr 2017 "Sacred Life" by Mariandoro

28 april 2017
Aanvang 20:30 uur
Deur open 20:00
SOLD OUT!

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: 3438 Category: Tag:

Description

”Sacred Life” is een viering van de authentieke puurheid, waarde en schoonheid van het leven dat we allemaal zelf zijn, waarin we bij elkaar komen om dit nog sterker en nog mooier te maken en te voelen. Elk liedje is als een springplankje naar een landschap in je hart.

Liedjes zijn eigen liedjes en enkele covers uit Brazilië en Cabo Verde.

Band:
Mariandoro zang en gitaar
Arjen de Graaf viool
Jeffrey Pijpers gitaar
Josje van Zanden zang en percussie
Mik Kruijswijk zang.
Gastoptreden: “Momento Só”

Een brug tussen hart en ziel
Mariandoro is een veelzijdig gepassioneerd zangeres, gitariste, songwriter en zangcoach.
Ze is vooral geïnspireerd door artiesten als Joni Mitchell, Maria Bethania, Mayra Andrade, Caetano Veloso, Lhasa de Sela en veel andere. Haar eigen liedjes hebben een warm en eigen karakter en zijn een uitnodiging om je hart te openen, te ontspannen en in te tunen op een fijnere gevoeligheid.

“Muziek is de brug tussen mijn hart en mijn ziel,
kortom de plek waar ik thuis ben.”

In 2012 trad ze op in Brazilië in Theater Baden Powel in Rio de Janeiro met pianist en componist Marcos Souza in een improvisatie voorstelling met dans over het leven van bekend choreografe Angel Vianna. Ook trad ze in een muziekvoorstelling in met Gero Camilo in São Paulo in Theater Sesc en tijdens een festival in São Paulo met percussionist João Arruda en bassist Ricardo Villas Boas.

Mariandoro treed tegenwoordig zowel solo op of als met violist Arjen de Graaf of de hele band, met haar eigen repertoire in kleine theaters als o.a Pianola Museum, de Engelenbak en Roode Bioscoop. Hiernaast zong ze ook op de Roda de Samba Concerten in het Bimhuis met Nelson Latif en trad ze op met haar Braziliaanse Band: “Momento So” o.a afgelopen jaar op de Parade.
Naast deze optredens organiseert ze de laatste jaren ook Kirtans bij haar thuis en op Yogascholen in Amsterdam. En verzorgde ze de muziek bij retreats in Nederland, Spanje en Portugal

Vorig jaar nam ze haar nieuwe CD “Earth Songs” op https://itunes.apple.com/ke/album/earth-songs/id1071478126

http://www.marianhoiting.com (zangcoaching)

http://www.youtube.com/mariandorothe

Since1987