Casa Kinderen zo 18 dec 11:15 "Christmas Concert”

 5,00

Zondag/Sunday
11.15 (doors open at 11.00)
€5 pp (babies <1 jaar gratis)
Maximum capacity: 60 people!
Maximale capaciteit: 60 personen!
info@munganga.nl

Out of stock

Description

In dit kerstconcert zullen bekende nummers van dit magische seizoen worden uitgevoerd. Een evenement voor het hele gezin. Gezongen in het Engels, Spaans, Portugees en Nederlands, zullen deze kerstliederen worden uitgevoerd door een klassiek trio: Kat Carson (stem), Esin Yardimli Alves Pereira (viool) en Ricardo Alves Pereira (klassiek gitaar).

Kat Carson is een sopraan uit Brighton – Engeland, ze woont momenteel in Amsterdam en studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze zingt al meer dan 10 jaar en is gespecialiseerd in oude muziek. Ze is ervaren in een breed scala aan stijlen, variërend van 16e eeuwse koormuziek polyfonie tot 20e eeuw de moderne opera. Ze heeft de laatste 6 maanden gewerkt met Ricardo en Esin voor hun aankomende Early Music concerten.

Esin Yardimli Alves Pereira is een dynamische violiste met ervaring in verschillende muzikale stijlen en genres. Ze studeerde klassiek viool in Turkije en in Spanje. Momenteel studeert ze jazz viool aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze geeft  vioolles aan alle leeftijden. Esin schrijft in het Turks korte verhalen en romans voor kinderen.

Since1987