Casa Theater zo 18 dec 15:00 "De Muziekkaravaan van Noord-Afrika"

 7,50

Zondag, 18 december
Aanvang: 15:00 uur
Deuren: 14:30 uur
Entree: Kinderen € 7,50
Volwassenen: €10

Out of stock

Description

De (familie)muziektheatervoorstelling  “De Muziekkaravaan van Noord-Afrika” is een muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Ga mee met de karavaan van acteur Karim El Guennouni en de band Kasba op een muzikale rondreis langs de landen van Noord-Afrika en maak kennis met de rijkdom van culturen, de eeuwenoude geschiedenis en met verschillende muziekstijlen.
Wist u bijvoorbeeld dat er wel 15 verschillende muziekstijlen zijn alleen al in Marokko?

Karavanen waren groepen handelsreizigers die vanaf de 10e eeuw door Noord-Afrika trokken op weg naar het oosten, naar landen als Arabië, Perzië en het oude China. Eeuwenlang namen deze groepen nieuwe kennis en producten met zich mee en verspreidden deze over de regio. Dit heeft gezorgd voor kruisbestuivingen en het heeft een grote bijdrage geleverd aan de Noord-Afrikaanse muziek, literatuur en vertelkunst.

muziekkaravaan-fotoIn  De Muziekkaravaan van Noord-Afrika volgen we het spoor van de oude karavanen en nemen we u mee naar Marokko, Algerije, Tunesië, Libië en Egypte, waar u kennis maakt met de unieke geschiedenis en muzikale tradities van deze landen. Karim El Guennouni vertelt de mooiste verhalen en sprookjes uit de regio en Kasba verzorgt de muzikale omlijsting, waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Sluit gezellig aan bij de Muziekkaravaan en leer en ervaar de Noord-Afrikaanse muziek in uw eigen stad.

Since1987