Busganga Amsterdam zo 5 okt 2014 Kinderboekenweek OBA-feesttour! bij Centrale OBA

€ 10,00
reserveren bij OBA (Zoek Busganga in Agenda)

OBA-lid? Krijg korting 50%
(OBA-lidmaatschap is gratis voor 0-19 jarigen)

Busganga op locatie:
OBA Centrale bibliotheek
Oosterdokskade 143 Amsterdam
Speeltijden: 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur

SKU: 307 Category: Tag:

Description

Busganga op locatie OBA-feesttour Kinderboekenweek 2014

Kom mee, stap in theaterbus Busganga, tijdens een ongeloofelijk leuk avontuur: de OBA-feesttour! Beleef een onvergetelijke reis naar het land dat niet op de kaart staat. Busganga is een theater op wielen met een capaciteit voor 30 toeschouwers. Een bijzondere theaterbus waarin de voorstelling Piet en het broertje van de maan wordt gespeeld. Voor iedereen, vanaf 3 jaar!

Tijdens de Kinderboekenweek 2014, 4, 5 en 11 oktober kan jij een poëtische reis in de unieke Busganga-bus maken. Het mobiele theater van Teatro Munganga staat voor de deur van drie Amsterdamse Openbare bibliotheken:

za 4 oktober in de OBA van het Mercatorplein,
zo 5 oktober in de OBA Centraal en op
za 11 oktober in de OBA Cinetol Zuid!

Speeltijden: 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur
 

50% korting OBA-leden. Ben je tussen 0-19 jaar, wordt ook gratis OBA-lid!

Ben jij lid van OBA? Dan krijg je 50% korting op de voorstelling! Oeps! Ben jij nog geen OBA-lid, en tussen de 0 en 19 jaar? Geen zorg: word gratis lid van de OBA en profiteer van de voordelen die de Openbare bibliotheek biedt, kortom een wereld van voordelen!
 

Een schouwburg op wielen

Onze beschilderde bus is ingericht als een echt theater: met een podium, de tribune, licht, geluid en zelfs het rode theatergordijn. In deze bijzondere rondtrekkende theaterzaal speelt Munganga theatervoorstellingen voor diverse doelgroepen. Er is plaats voor 30 toeschouwers. En je vind ons ook op Facebook/Busganga
 

Piet en het broertje van de maan

Een beeldend jeugdtheatervoorstelling zonder woorden. Met poppen, muziek en een acteur.
Het verhaal gaat over Piet de clown. Hij laat mensen genieten met een traan en met een lach. Op een nacht verandert er iets, het weer gaat tekeer. Plotseling valt er iets in het koffer van Piet. Hij beseft dat hij op reis moet. Hij en zijn koffer gaan samen opzoek naar het land die hem dichterbij de maan brengt. Het land dat niet op kaart staat.


Busganga voorstelling


Since1987