Casa Kinderen wo 14 sept 15:00 – AFGELAST! – "Griezelkabinet" – door Samba Salad

AFGELAST!
Woensdag/Wednesday
15:00 (deur open/doors open: 14:30)
Kinderen: 6,00 Euro
Volwassenen: 7,50 Euro
Vanaf 5 jaar
info@munganga.nl

Description

AFGELAST!
Vanwege technische problemen die de kwaliteit van de voorstelling zouden kunnen beïnvloeden, hebben de makers van Samba Salad besloten om de optreden van woensdag, 14 september niet te laten doorgaan. Onze excuses hiervoor.

Bibberen en beven met Het Griezelkabinet

Wie niet bang is voor heksen, spoken, vreemde schepsels en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen kan lekker genieten van deze griezelige muziektheater voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar.

De familie Zwavelzuur, drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, vindt het heerlijk om mensen bang te maken. Maar Bart-Jan is nergens bang voor, zegt hij. De griezelfamilie voelt zich uitgedaagd en heeft het op hem gemunt. Ze zijn vast beraden hun ‘nieuwe prooi’ de stuipen op het lijf te jagen. Maar of het ze zal lukken is nog de vraag. Hij laat zich namelijk niet zo snel kisten...

Absurd, grillig en humoristisch. Onder de motto: BANG ZIJN IS VOOR WATJES! De muziektheatergroep Samba Salad heeft de stoute schoenen aangetrokken. In deze voorstelling komen rare wezens tot leven zowel op het magische filmdoek als op de toneelvloer.

GRIEZELEN VOOR BEGINNERS IN DE FOYER!
Het publiek wordt in de foyer alvast klaargestoomd met opdrachten voordat ze de zaal in gaan. Bloed drinken als een vampier en graaien in de glibberige voelbakken.

Kippenvel en huiver uit het griezelkabinet van Paul van Loon, Sjoerd Kuyper, Jacques Vriens, Theo Olthuis, Hans Hagen en Herman Link. De muziek is geïnspireerd op tango-, blues-, flamenco-, pop- en klassieke thema’s. De aanstekelijke composities en arrangementen van Herman Link, Ton Nieuwenhuizen en Arturo Ramón zijn sfeervol en filmisch gebracht.

Voor meer informatie en speellijst, ga naar www.sambasalad.nl
Kom alvast in de stemming met de nieuwe trailer van het Griezelkabinet door XerXa cineaste, Judith van Lunsen:

Since1987