Casa Voorstelling za 23 apr 16:30 "Roestige Spijkers & Andere Helden", TAMTAM Objektentheater Theater, animatie, beeldende kunst

 10,00

Data:
vrijdag 23 april: 16.30
Deur open: 16:00 uur
10,00
Voor het eerst in Amsterdam!

Out of stock

Description

Roestige Spijkers & Andere Helden
“Het festival van de metamorfose. Dansen op de vuilnisbelt van onze beschaving.(…)
Door geniale manipulatie geven zij waarde aan wat waardeloos lijkt (…)
Ga kijken als u de kans krijgt! “
Aus Greidanus Sr.

Op vrijdag 22 april, zaterdag 23 april en zondag 24 april is de nieuwe voorstelling van TAMTAM objektentheater Roestige Spijkers & Andere Helden voor het eerst te zien in Amsterdam.
Gelijktijdig met het POParts festival zijn er in het totaal 4 voorstellingen.

Live gespeelde animatiefilm
TAMTAM-1TAMTAM maakte, begeleid door Aus Greidanus Sr., een unieke kruising tussen theater, animatie en beeldende kunst. Een visueel gedicht dat je meeneemt naar een wereld van metamorfosen. Een live gespeelde animatiefilm met gevonden voorwerpen als acteurs.
Waardeloze vindsels, van straathoeken geplukt en uit de goot gered veranderen voor de ogen van het publiek in acteurs in een beeldende vertelling.
Het publiek ziet twee spelers die op een animatietafel objecten manipuleren en ook de verrassende beelden die dat oplevert op een grootbeeld scherm. De film en de making-of tegelijk!
Tekst ontbreekt. Iedereen moet in zijn eigen hoofd zijn eigen verhaal maken.
Overal is de betoverende soundtrack die de kijker de voorstelling in trekt
Het is theater dat werkt als een oplader voor de fantasie, dus neem die vooral mee.

Bekijk de trailer op Youtube

 

Leeftijd: Roestige Spijkers & andere Helden is een voorstelling voor volwassenen maar ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

*) Zie ook het programma van het POParts festival voor nog meer interessante poppen- en objectentheatervoorstellingen op die dagen!

Since1987