Casa Concert vr 25 maart 21:00 "Leandro Maia & Thiago Colombo"

 10,00

25 maart 2016
Aanvang 21.00 uur
Deur open 20:30

Out of stock

Description

Stichting August Willemsen brengt twee topmuzikanten uit het Zuiden van Brazilië: Leandro Maia en Thiago Colombo.

LEANDRO MAIA
Leandro is gitarist en singer-songwriter. Hij heeft drie solo-CDs achter zijn naam staan die in Brazilië uitstekend werden ontvangen en al diverse prijzen in de wacht sleepten. Hij is ook docent literatuur aan de universiteit van Pelotas wat duidelijk zijn sporen achterlaat in zijn muziek. Leandro’s laatste CD, Maria Bonita e outras Veredas, laat al zien dat zijn werk sterk beïnvloed is door de Braziliaanse geschiedenis en figuren uit de literaire fictie. Het bijzondere is dat de hele CD is geïnspireerd op de vrouwen uit die bronnen: behalve Maria Bonita, ook bijvoorbeeld Bibiana Terra en Diadorim: hoofdrolspelers uit de boeken O tempo e o Vento, en Grande Sertão: as Veredas. Op dit moment volgt Leandro een Master-opleiding songwriting aan de University of Bath.
Link naar de muziek van Leandro Maia: http://www.leandromaia.com.br

THIAGO COLOMBO
colomboEen van de participerende muzikanten op Leandro’s laatste CD is de uiterst getalenteerde gitarist Thiago Colombo. Thiago staat in een traditie uit het Zuiden van Brazilië waarin de klassieke gitaar vermengd is met regionale muzieksoorten. Thiago heeft inmiddels ook verschillende CDs uitgebracht en is docent muziek op de universiteit van Pelotas. Bijzonder is dat Thiago inmiddels internationale successen viert, met onderscheidingen in o.a. Spanje en Portugal.
Link naar de muziek van Thiago Colombo: http://thiagocolombo.blogspot.nl

Kortom, het belooft een hele bijzondere avond te worden met twee toptalenten uit Rio Grande do Sul die hongerig zijn om in Nederland hun debuut te gaan maken. Als wij ons niet vergissen zou het wel eens de start kunnen zijn van een bloeiende carrière. Dit is uw kans om er boven op te zitten!

Since1987