Zo 03 dec 16:00 “Blow Away the Morning Dew: Tales from the British Isles” door Trio Dilectio

 10,00

03 December 2017 –
Aanvang 16:00-Doors: 15:30
Entree: € 10,00 

In stock

Description

Trio Dilectio perform their programme ‘Blow Away the Morning Dew: Tales from the British Isles’. The trio presents English Early music from the 1600’s, as well as a collection of Folk songs from the British Isles, including well-known Irish fiddle tunes. Trio Dilectio is formed of Kat Carson, soprano, Esin Yardimli Alves Pereira, violin and Ricardo Alves Pereira, classical guitar.

Kat Carson is een sopraan uit Brighton – Engeland, ze woont momenteel in Amsterdam en studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze zingt al meer dan 10 jaar en is gespecialiseerd in oude muziek. Ze is ervaren in een breed scala aan stijlen, variërend van 16e eeuwse koormuziek polyfonie tot 20e eeuw de moderne opera. Ze heeft de laatste 6 maanden gewerkt met Ricardo en Esin voor hun aankomende Early Music concerten.

Esin Yardimli Alves Pereira is een dynamische violiste met ervaring in verschillende muzikale stijlen en genres. Ze studeerde klassiek viool in Turkije en in Spanje. Momenteel studeert ze jazz viool aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze geeft  vioolles aan alle leeftijden. Esin schrijft in het Turks korte verhalen en romans voor kinderen.

Ricardo Pereira Alves is een klassiek gitarist uit Portugal. Hij is een actieve performer die  zichzelf presenteert in verschillende concert concepten en projecten. Dit geldt ook voor de muzikale verhalen “The Dream World”, de “Sonore Story”, en projecten voor kinderen, zoals “The Guitar Lullaby” en “Katten, Bloemen en Vanilla Ice-Cream”.

Since1987