Zo 23 Feb, 16:00 Pagode da Geni

 10,00

23 Februari 2020
Start: 16:00
At the door: €12,50
Wilt u graag eten? Koop je kaart via de website en bestel je warme eten via info@munganga.nl.

Out of stock

Description

Pagode da Geni
In de Jaren 80 bracht Geni Pereira “Pagode” naar Amsterdam. Deze authentieke sambista maakt na een lange tijd een comeback van O Pagode da Geni in Casa Munganga.
“Pagode” is een Braziliaans feest met eten, muziek en dans.

Speciaal voor deze gelegenheid zal er heerlijk Braziliaans eten te koop.
Dit keer maakt Geni Feijoada en Bobó de Camarão. De prijs hiervan is € 10,00!

Wilt u graag iets lekkers eten? Koop je kaart via de website en bestel je lekker warme eten via info@munganga.nl.

Geni Pereira, voz
Daniel de Morais, cavaquinho
Casper, violao
Roger Bortoli, baixo
Jeroen Hensel, percussao
Joselito, percussao
Milton, percussao
Marcelo, voz

 

Over Geni Pereira
Kenmerkend voor de muziek van Geni Pereira is haar warmte, zwoele stem en haar muzikale veelzijdigheid. Al haar songs laten haar verbintenis met het swingende Brazilie horen.
Geni zag het levenslicht en groeide op in de stad Recife te Brazilie.
Doordat muziek central stond binnen de familie, ontwikkelde zij sinds haar jonge bestaan een enorme passie voor muziek, zang, dans en het schrijven van poezie. Zo volgde zij op jonge leeftijd danslessen in modern dans. Ze werd gekozen om deel te nemen aan het programma “Tia Linda “ en deel te nemen aan “Radio Clube Pernambuco “ . Geni volgde muzieklessen van een grootmeester uit de Jaren 60 en was met bekende MPB nummers op de radio te horen.

Woonachtend in Amsterdam, werkte ze als danschoreografe en kostuumontwerpster voor de entertainment branche. Ze was tevens artistiek leider van een carnaval groep “Mangueira”die twee keer de Zomer Carnaval in Rotterdam had gewonnen. Daarnaast organiseerde ze haar eigen Braziliaanse Carnaval feesten: “Brasil Coisa Nossa en Boom Boom Brasil”.

Geni richte haar eigen Cultureel Centrum ”A voz do Amazonas” met een muziekband, dansgroep, percussiegroep en een maandelijkse evenement, die net als haar band “Pagode da Geni”heette. Haar carrier als zangeres begon op haar feesten waar ze me diverse gastartiesten en repertoire neerzette.
Vervolgens deelde ze mee aan de band “Mistura Fina”waar ze zowel performer was in leadzangeres als backing vocal. Ze trad in een trio met Viviani Godoy en Lilian Vieira en ook als gastartiest met de band Fuzue.

 

Na enkele Jaren kwam ze in contact met het label “G-rex Muziek” (NL) en “’Belmonde Publising”” (ESP) Haar debuut in de modern dance scene was op het event “’Bacardi Bat Beat”” waar ze live optrad met Gregor Salto die twee van haar nummers mixte (‘Voce sabem tocar’ en ‘Acaraje’)

Nu is Geni in Teatro Munganga te beleven !!! Terug met haar “PAGODE DA GENI “ en haar lekkere Braziliaanse culinaire specialiteiten.

Kom en genieten met ons!

Since1987