Zo 17 Nov 11:00 Gekke Bekken Trekken Portretten maken

 7,50

Zondag/Sunday
11.00 (doors open at 10.45)
€7,50 pp (babies <1 jaar gratis)
Maximum capacity: 60 people!
Maximale capaciteit: 60 personen!
info@munganga.nl

Out of stock

Description

In deze workshop gaan we zelfportretten maken. Geen gewone zelfportretten maar zelfportretten gecombineerd met collages.

Maak twee fotokopieën van een foto van jezelf met je gezicht erop (Papa’s en mama’s mogen ook meedoen). Op A4 formaat. En neem met je mee. Het mag in kleur of zwart en wit.
Daarmee gaan we aan de slag om een grappig zelfportret te maken!

Een zelfportret maken? Dat kan héél leuk en grappig zijn! Heel veel kunstenaars hebben zelfportretten en portretten van anderen gemaakt. Mensen vinden het leuk zichzelf terug te zien op een schilderij of een foto. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om een foto te maken met de moderne smartphones. Sommige mensen vinden het leuk om aan anderen te laten zien, hoe ze hun vrije tijd besteden, met wie, wat voor kleding ze mooi vinden, hun huisdier laten zien, in welke tijd ze leven en hun cultuur.

Vroeger was het woord “selfie” niet bepaald een modewoord. Men noemde dat een zelfportret. Voordat de fotografie bestond, maakten kunstenaars een portret van mensen die dat wilden. Voor een kunstenaar was het makkelijker. Die keek gewoon in de spiegel en maakte een zelfportret.

Over de artiest:
Mijn naam in Renata Ramos. Ik kom uit Brazilië en woon sinds 2003 in Nederland. Aan de Federale Universiteit van Pernambuco heb ik kunst gestudeerd.

Ik heb het maken van kunst met kinderen altijd erg leuk gevonden. Kunst is vrijheid, uitdaging, creativiteit en fantasie. Een super manier voor kinderen om zich te kunnen uiten!

Tot zo!!

Since1987