Zo 12 Mei, 11:00 De reis van het Accordeon, door Ilse Roskam

 7,50

Zondag/Sunday
11.00 (doors open at 10.45)
€7,50 pp (babies <1 jaar gratis)
Maximum capacity: 60 people!
Maximale capaciteit: 60 personen!
info@munganga.nl

Out of stock

Description

Ilse Roskam is een veelzijdig accordeoniste, die al heel wat muzikale reizen heeft gemaakt. Dat is te horen in haar veelkleurige spel.

Ze heeft de hele wereld rondgereisd op zoek naar bijzondere muziek, waardoor ze terechtkwam in zigeunerdorpjes in Roemenië, een oude muziekschool in Bulgarije, een groots carnaval festival in Brazilië en de oude cajun kroegen van New Orleans.

Zij deed niet alleen muzikale ervaring op op haar reizen, maar ook aan het conservatorium van Rotterdam en Utrecht, waar ze uiteindelijk afstudeerde als Master in Music. Ze verdiepte haar kennis door les te nemen bij de grootheden der aarde op het gebied van joodse klezmer, zigeunermuziek en Braziliaanse muziek.

In deze show zal zij samen met u haar instrument achterna reizen. We volgen het spoor van Europese immigranten, die met het accordeon op de rug hun reis naar verre oorden waagden. Het accordeon bracht vrolijkheid aan boord van overvolle schepen en begeleidde dansavonden tot diep in de nacht. Misschien waagt u zelf ook een dansje? 😊

Since1987