Zo 02 Juni, 16:30 Pagode da Geni

 10,00

02 Juni 2019
Start: 16:30
At the door: €12,50
Wilt u graag Vatapá, Moqueca de Peixe of Strogonoff de Frango eten? Koop je kaart via de website en bestel je warme eten via info@munganga.nl.

Out of stock

Description

Pagode da Geni
In de Jaren 80 bracht Geni Pereira “Pagode” naar Amsterdam. Deze authentieke sambista maakt na een lange tijd een comeback van O Pagode da Geni in Casa Munganga.
“Pagode” is een Braziliaans feest met eten, muziek en dans.

Speciaal voor deze gelegenheid zal er heerlijk Braziliaans eten te koop zijn zoals Geni’s beroemde, Moqueca de Peixe en Strogonoff de Frango met rijst of Vatapa. De prijs hiervan is € 10,00!
Wilt u graag Moqueca de Peixe of Strogonoff de Frango eten? Koop je kaart via de website en bestel je lekker warme eten via info@munganga.nl.

Geni Pereira (zang)
Hernan Ruiz (gitaar)
William (cavaquinho)
Roger Bartoli (Bass)
Jeroen Hensel (Percussie)
Nilton Andorinha (Percussie)
En speciale gasten!

Over Geni Pereira
Kenmerkend voor de muziek van Geni Pereira is haar warmte, zwoele stem en haar muzikale veelzijdigheid. Al haar songs laten haar verbintenis met het swingende Brazilie horen.
Geni zag het levenslicht en groeide op in de stad Recife te Brazilie.
Doordat muziek central stond binnen de familie, ontwikkelde zij sinds haar jonge bestaan een enorme passie voor muziek, zang, dans en het schrijven van poezie. Zo volgde zij op jonge leeftijd danslessen in modern dans. Ze werd gekozen om deel te nemen aan het programma “Tia Linda “ en deel te nemen aan “Radio Clube Pernambuco “ . Geni volgde muzieklessen van een grootmeester uit de Jaren 60 en was met bekende MPB nummers op de radio te horen.
Woonachtend in Amsterdam, werkte ze als danschoreografe en kostuumontwerpster voor de entertainment branche. Ze was tevens artistiek leider van een carnival groep “Mangueira”die twee keer de Zomer Carnaval in Rotterdam had gewonnen. Daarnast organiseerde ze haar eigen Braziliaanse Carnaval feesten: “Brasil Coisa Nossa en Boom Boom Brasil”.

Geni richte haar eigen Cultureel Centrum ”A voz do Amazonas” met een muzikband, dansgroep, percussiegroep en een maandelijkse evenement, die net als haar band “Pagode da Geni”heette. Haar carrier als zangeres begon op haar feesten waar ze me diverse gasttartiesten en repertoire neerzette.
Vervolgens deelde ze mee aan de band “Mistura Fina”waar ze zovel performer was in leadzangeres als backingvocale. Tijden een opt redes zong ze een trio met Viviani Godoy en Lilian Vieira en ook als participerende artiest met de band Fuzue.

Als onderneemster en directive voor “Viva Brasil” kwan ze in contact met wereld befaamde Braziliaanse artiesten waaronder de Timbalada band, Olodum, Gilberto Gil, Jorge Ben, Margateh Menezes, Djavan, Daniela Mercury, Chico Cesar…Door deze ervaring werd haar inspiratie geprikkeld en keerde zzij weer terug naar haar oude passie van het schrijven van liedtekste. Haar eerste tekst ’Ciclo das Feras” schreef ze voor Miguel Napoleao voor zijn CD. In samenwerking met artiesten van andere bands o.a. New Cool Collective, Zuco 103, Cafuzo en Project Aware. Geni bleef nummers schrijven en vloeide er prachtige poetische teksten uit haar pen. Ze is ook bezig met het componeren voor haar gerschreven teksten.

Na enkele Jaren kwam ze in contact met het label “G-rex Muziek” (NL) en “’Belmonde Publising”” (ESP) Haar debut in de modern dance scene was op het event “’Bacardi Bat Beat”” waar ze live optrad met Gregor Salto die twee van haar nummers mixte ( Voce sabem tocar en Acaraje)

Nu is Geni in Teatro Munganga te beleven !!! Terug met haar “PAGODE DA GENI “ en een lekkere Bobó de camarão of Xinxim de Galinha gemaakt door haar zelf.

Kom genieten met ons!

Since1987