Vr 31 Mei, 20:00 TVA Impro speelt Shortform Uitdagingen en Ruck the Fules

31 Mei
Aanvang: 20:00
Deur open: 19:30
Tickets (Niet leden)
: €7,50
Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/tva310519

SKU: 16096272 Categories: , Tags: , ,

Description

TVA IMPRO speelt: Shortform uitdagingen en Ruck the Fules

Een avond pure improvisatie door de cursusgroepen van TVA IMPRO, volledig gebaseerd op suggesties uit het publiek.
Iedere groep zal zijn eigen improvisatie format ten tonele brengen.

Shortform uitdagingen!
De rode groep van Michael speelt Shortform uitdagingen. De spelers weten niet wat voor games ze gaan spelen, ze zien wel wat de uitdagingen zijn. Iedere speler heeft games voorbereidt en verrast de andere spelers met wat ze moeten doen. Comedy, drama, muzikaal het kan allemaal.

Ruck the Fules!
De (gele, ervaren) groep onder leiding van Sven Lanser, maken er graag een potje van. En dit kan ook niet anders, want daar wordt serieus, hard op getraind. Termen als ‘f@ck the rules’ en ‘aanklooien’ rollen dan ook regelmatig over de tong. Doel hiervan? Plezier maken en uit dat verrekte hoofd blijven.

Kortom: de spelers weten deze avond N I E T van tevoren welke vorm zij gaan spelen! Hebben ze überhaupt ooit een vorm geoefend? De brief met uitleg, (de vorm/structuur) komt pas uit de envelop zodra deze wild, enthousiaste spelers in de spotlight stappen…

TVA IMPRO is één van de grootste improvisatieverenigingen van Nederland en biedt improvisatiecursussen binnen meer dan 10 groepen op verschillende niveaus. Dat kunnen beginnende tot zéér ervaren spelers zijn.

Kom dat zien!

 

Ticketshttps://www.ticketkantoor.nl/shop/tva310519

Since1987