Casa Open Podium vr 29 nov 2015 "Amsterdammers & Vluchtelingen"

 0,00

29 november 2015
Aanvang 15.00 uur
Toegang: donaties worden zéér gewaardeerd!
Dank je wel, shukran, annele, obrigado, thank you!

 

In stock

SKU: 1962 Category: Tag:

Description

Op zondag 29 november organiseert Teatro Munganga een open podium voor Amsterdammers en de vluchtelingen die in de noodopvang in de Havenstraat wonen. En jij bent uitgenodigd!

We zijn nog op zoek naar Amsterdamse artiesten, amateur of professional. Dus: grijp je kans, geef je op en speel Munganga plat!

Geen podiumdier? Kom langs, ontdek Syrische, Eritrese en Schinkelse artiesten, eet een hapje, praat met oude en nieuwe buren. Omdat kennismaking met vreemden verrijkt. Of gewoon omdat het een gezellige middag wordt. Tot dan!

Opgeven open podium: j.benckhuijsen@ahk.nl

Wil je weten wat je kunt doen voor de vluchtelingen? In het vastgezette bericht op de Facebookpagina ‘Wat is nodig voor vluchtelingenopvang div locaties Amsterdam?’ wordt bijgehouden waar behoefte aan is.

Artiesten
Hierbij enkele artiesten die hebben al toegezegd te komen spelen:
Vluchtelingen
– De Syrische Nezar (gitaar), Kenan (klarinet) en Shadi (trommel/drum) vormden in hun land de band Passion. In Syrië speelden ze in het professionele circuit. De bandleden hebben elkaar weer ontmoet in Amsterdam.
– De Eritrese krarspeler Gerrie speelde krar. De krar, volgens Wikipedia, is “a five- or six-stringed bowl-shaped lyre from Eritrea and Ethiopia.” Misschien speelt Gerrie met amateurmuzikant Mebrie die op keyboard speelt. Mebrie is van beroep metaalwerker. En hij zoekt NL collega’s voor contact en evt. stage/vrijwilligerswerk.

Amsterdammers
– Spoken word – Poetry: Naomi Warndorff groeide op in drie verschillende landen in Afrika en in Engeland, alvorens in Nederland een bestaan op te bouwen. Hier volgde ze de opleiding docent muziek en verdiepte zich daarnaast zoveel mogelijk in theater, schrijven, dans en Geweldloze Communicatie. Ze studeert op dit moment aan de KoningsTheaterAcademie en heeft de ambitie om dialoog te combineren met kunst.
– Moniek de Leeuw (NL ), violiste van de Balcony Players, samen met Clay Mazing ( USA ) clown, muzikant van Emergency Circus, zijn net terug van een tour langs vele vluchtelingen kampen in de Balkan! Ze deden daar Muziek/Circus shows om de mensen op te vrolijken! Ze spelen eigen composities in Gypsy, Cajun & folk stijl in combinatie met Circus! www.balconyplayers.com & www.emergencycircus.com
– Julia Oschewsky  http://www.julia-oschewsky.de/en/
– Lucas Dols http://www.lucasdols.nl/
– Jaco Benckhuijsen http://jacobenckhuijsen.com/en/news
-Ana Beck (Braziliaanse zangeres)
– Elaine Morais, Cissa Fonseca en Marian Hoiting: Elaine en Cissa komen uit Brazilië en zijn amateurzangeressen. Zij maken deel van de Braziliaanse zanggroep ‘Mulheres do Brasil’.  Marian Hoiting is een ervaren Nederlandse zangeres, componist en zangcoach.
– Claudia Kratzheller: http://www.body-linguistics.com/tango/
– Jerry Spurlock: citerspeler en dichter, presenteert een programma van akoestische muziek en lyrische liederen op zijn 41-snarige “Lap Harp”-akkoord-citer.  Muziek van de straat!
– Duo Florish: Jeroen (gitaar) en Fleur (zang) werken sinds ruim een half jaar samen aan zelf geschreven nummers. Inmiddels bestaat het oeuvre uit 13 nummers; van ballads tot aan fijne swingnummers. Als het duo ‘Flourish’ treden ze bij allerlei locaties (in/rond Amsterdam) op en hopen in de naaste toekomst de band met meer muzikanten uit te breiden.

Since1987