Casa Workshop vr 27 nov 2015 Lachworkshop: O.l.v. Adriana Wiesemann

Vrijdag, 27 november
Workshop prijs: € 10,00
10.00 uur
Reserveren: 0655806769 of via email: freyjahealing@gmail.com (freyja met YJ)

SKU: 1489 Category: Tags: ,

Description

Lachen Gieren Brullen!
Tijdens het lachen produceren je hersenen endorfine. Dit gelukshormoon zorgt ervoor dat je je goed gaat voelen. Wanneer je de lachworkshop doet zul je merken dat je ook in het dagelijkse leven makkelijker lacht en beter kan relativeren. Met andere woorden:

Lachen is het best medicijn!

De wetenschaBudahredp van het lach
Lachen is goed voor de gezondheid. Een dokter uit India begon in 1995 te onderzoeken de invloed van het lach op de gezondheid. Wat is begonnen in een park in Mumbai met vijf personen is verspreid naar de hele wereld. Het lichaam kan niet onderscheiden tussen een spontane en een nep lach. Door het uitbundige herhalende lachen krijgen het lichaam en de hersenen meer zuurstof, wordt de endorfine geproduceerd waardoor men energieker en gezonder gaat zich voelen.

  Adriana over de workshop: “We beginnen met een warming up. We doen oefeningen om de lachspieren te trainen deze worden afgewisseld met een aantal ademhalingsoefeningen. Dan gaan we lachen en dit zal ongeveer 15 minuten duren. 1 minuut lachen staat gelijk aan een workout van 10 minuten op het roeiapparaat. Aansluitend volgt een ontspanningsoefening”.

Adriana Wiesemann: Naast lachmeditatie voor groepen geeft Adriana Wiesemann ook individuele consulten als energetisch therapeut en vingerreflexologie.

Website: www.freyjahealing.nl

Since1987