Vr 12 April, 20:00 TVA Impro speelt Unlocked & Ruck the Fules!

12 April
Aanvang: 20:00
Deur open: 19:30
Tickets (Niet leden)
: €7,50
Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/tva290319

Beschrijving

Een avond pure improvisatie door de cursusgroepen van TVA IMPRO, volledig gebaseerd op suggesties uit het publiek.

Iedere groep zal zijn eigen improvisatie format ten tonele brengen.

‘Unlocked’
Na het fenomenale Bankje van slechts een aantal weken geleden, staan de paarse (=ervaren) spelers helemaal klaar met een nieuwe vorm. ‘Unlocked’ is ontwikkeld door de Australische Amy Moule en getraind met Laura Doorneweerd. Deze geïmproviseerde voorstelling neemt echte sleutels als uitgangspunt voor bijzondere verhalen, interessante personages en bovenal: heel veel deuren. Een voorstelling die de verbeelding prikkelt en de lachspieren kietelt.

Ruck the Fules!
De (gele, zeer ervaren) groep onder leiding van Sven Lanser, maken er graag een potje van. En dit kan ook niet anders, want daar wordt serieus, hard op getraind. Termen als ‘f@ck the rules’ en ‘aanklooien’ rollen dan ook regelmatig over de tong. Doel hiervan? Plezier maken en uit dat verrekte hoofd blijven.

Kortom: de spelers weten deze avond N I E T van tevoren welke vorm zij gaan spelen! Hebben ze überhaupt ooit een vorm geoefend? De brief met uitleg, (de vorm/structuur) komt pas uit de envelop zodra deze wild, enthousiaste spelers in de spotlight stappen…

TVA IMPRO is één van de grootste improvisatieverenigingen van Nederland en biedt improvisatiecursussen binnen meer dan 10 groepen op verschillende niveaus. Dat kunnen beginnende tot zéér ervaren spelers zijn.
Kom dat zien!

Sinds1987