Casa Kinderen zo 11 dec 11:15 "Stephen & Fiora"

 5,00

Zondag/Sunday
11.15 (doors open at 11.00)
€5 pp (babies <1 jaar gratis)
Maximum capacity: 60 people!
Maximale capaciteit: 60 personen!
info@munganga.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 3100 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Stephen & Fiora
Een voorstelling vol acrobatiek, accordeon, dans, grapjes en ontroering. Een bijzondere combinatie van Afrikaanse acrobatiek en dans en Europese muziek op accordeon. Er wordt acrobatiek trucjes met de kinderen gedaan, samen dansen, touw springen en… ze mogen de accordeon proberen!

Stephen Owino is een Keniaanse acrobaat, acteur en danser. Samen met zijn broers is hij de oprichter van Nafsi Africa Acrobats een organisatie die acrobatiek- dans en muzieklessen voor kinderen uit de sloppenwijken in Nairobi verzorgt. Om hun project in Nairobi te financieren treden de professionele acrobaten van Nafsi veel op in Europa. Zo werkte Stephen ook voor Circus Zanzara in Nederland.

Fiora Beuger is een Nederlandse muzikant en componist. Ze werkt veel met kinderen en is als muzikant en speler regelmatig te zien in (jeugd)theatervoorstellingen. Ook speelt ze in verschillende bands, waaronder de circusband van Circus Zanzara.

stephen-fioraIn 2015 ontmoetten Fiora en Stephen elkaar bij Circus Zanzara in Amsterdam. Er ontstond een bijzondere samenwerking. Fiora reisde af naar Kenia om samen met Nafsi een act te ontwikkelen en voor straatkinderen en op scholen in Nairobi te spelen. Daarna volgde een Europese tour van “Nafsi & Fiora” op straatfestivals.

Tijdens deze tournee is de duo-act van Fiora en Stephen ontwikkeld. Met heel veel plezier speelden ze deze act al op straat in Kroatië, Zwitserland, Italië en in de circustent op het Sint Roza festival in Sittard, Nederland.

www.nafsiafrica.com

Sinds1987